Enkelt sätt att hitta detaljerade företagsuppgifter

Det finns många olika sätt du kan hitta företagsuppgifter på. Några exempel är genom Ratsit, Alla Bolag eller Infotorg. Det absolut vanligaste sättet som du kan använda dig av är UC. Hos UC kan du få detaljerad såväl som enkel upplysning om både företag och privatpersoner. Med UC kan du också kolla upp din egen kreditvärdighet. Du behöver dock ha en prenumeration för att få tillgång till alla tjänster.

Enklaste sättet att få företagsinfo billigt

Det billigaste sättet att få information är via Guldbolag som drivs av Valuation Företagsvärderingar. Även om just kreditupplysningen kostar får du fortfarande all information angående nyckeltal gratis. Alla dessa tal är redovisade på hemsidan via grafer och siffror. Ett exempel på nyckeltal som du kan ta del av är vinstmarginal. Detta tal jämför vinsten med omsättningen. Du får även en nedladdningsbar årsredovisning till det bolaget du önskar veta mer om.

Bolagsverket

Bolagsverket är kanske en lite mer central källa till företagsinformation då det är en statlig myndighet. Deras premiumtjänster erbjuder registreringsbevis, årsredovisningar, bolagsordningar, stadgar och ekonomiska planer. Bolagsverkets info är inte lika billig och enkel som hos Guldbolag eller Ratsit men du kommer alltid hitta det du söker efter. Notera att Bolagsverket inte har något med kreditvärdighet att göra och inte erbjuder några tjänster inom kreditupplysning.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *